شماره : 4929
۱۷ / ۶ / ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰

اقدامی دیگر در راستای حفظ هویت تمدنی شهر تاریخی اصفهان:؛

آغاز پروژه «مرمت کوشک میانی باغ قوشخانه»

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان از آغاز پروژه«مرمت کوشک میانی باغ قوشخانه» توسط این سازمان در راستای حفظ بناهای ارزشمند شهر و تخصیص آن به فعالیت‌های فرهنگی شهروندان اصفهان خبر داد.؛

محمدعلی ایزدخواستی با اشاره به آغاز پروژه«مرمت کوشک میانی باغ قوشخانه» اظهار کرد: باقوشخانه یا باغ قوشخانه نام یکی از باغ‌های بزرگ و باشکوه سلطنتی در شهر اصفهان بود که در عصر صفوی و دوران سلطنت شاه‌عباس محل نگهداری و پرورش قوش‌ و بازهای شکاری به‌شمار می‌رفت.

وی افزود: این باغ در دوره‌های مختلف تاریخی به‌اندازه‌ای بااهمیت بوده است که در سفرنامه سیاحان خارجی همچون «ژان شاردن» سیاح فرانسوی  به آن اشاره‌شده است. این باغ در ابتدای دورهء پهلوی به همراه ابنیهء موجود در آن در تحت تملک یکی از سران حکومتی پهلوی به نام «مشیرفاطمی» قرار گرفت که وی ضمن ایجاد تغییراتی در بنای یادشده در جبههءمیانی باغ نیز بنای کوشک مانند دیگری برای اقامت شخصی خویش احداث کرد.

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دیوارهای باغ برداشته شد و به عنوان یک پارک شهری در اختیار مردم قرار گرفت و کوشک میانی مشیرفاطمی به کتابخانه‌ای عمومی تبدیل شد که تا حدود یک دهه پیش این کتابخانه فعال بود و پس از تعطیل شدن کتابخانه، کوشک میانی به علت رهاشدگی و آسیب‌های وارده به مکانی متروکه بدل شده بود.

ایزدخواستی اضافه کرد:  مساحت عرصه پارک باغ قوشخانه 47 هزار و 724 مترمربع است که مساحت کوشک میانی که در آن قرارگرفته است بالغ‌بر 276 مترمربع است و به‌واسطه مخروبه بودن این بنا، سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان مرمت این بنا و عرصه اطراف آن را که درمجموع بالغ‌بر 18 هزار و 500 مترمربع است را شروع کرده است.

مرمت کوشک میانی باغ قوشخانه

وی با بیان اینکه مطالعات و طرح مرمت کوشک مذکور در سال گذشته توسط آتلیه سازمان انجام شد و عملیات مرمت کوشک میانی باغ قوشخانه از هفته پیش آغازشده است، گفت: مدت انجام این پروژه تا پایان سال جاری است که کف‌سازی، بدنه سازی، مرمت بام، استحکام‌بخشی جرزها، طراحی تأسیسات الکتریکی و مکانیکی، ساخت در و پنجره و… بخشی از عملیات این پروژه است که اعتبار مرمتی آن  از محل منابع منطقه 7 شهرداری اصفهان تامین می‌شود.

مسئول بافت تاریخی شهر اصفهان اظهار کرد: عملیات مرمت و احیای کوشک میانی باغ قوشخانه همچون سایر پروژه‌های مرمت و احیایی که توسط سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان به‌گونه‌ای خواهد بود که بر ساختار و هویت تاریخی بنا لطمه‌ای وارد نشود و مکان ارزشمند تاریخی دیگر شهر اصفهان برای بهره بیشتر شهروندان و حفظ هویت تمدنی آنان احیا شود.

کاربری جدید کوشک میانی باغ قوشخانه

ایزدخواستی گفت: این بنا پس از مرمت در اختیار سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان خواهد شد و به عنوان یک مرکز فرهنگی کودک و نوجوان به بهره‌برداری می‌رسد که با اهتمام منطقه 7 شهرداری اصفهان به انجام خواهد رسید.

وی افزود: طرح احیای باغ مذکور نیز برمبنای یک باغ ایرانی در سال گذشته توسط سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان تدوین شد. این طرح با توجه به مولفه‌های باغ‌های ایرانی و شواهد تاریخی و اسناد دوره قاجار همچون نقشه چیریکوف انجام شد که امکان اجرای قسمتی از آن که با پوشش گیاهی باغ در تعارض نیست، وجود دارد و در دستور کار منطقه 7 شهرداری اصفهان است. به این شکل باغ قوشخانه به عنوان یکی از معدود باغات به جا مانده از میان بیش از یکصد باغ دوره صفوی، می‌تواند به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری شهر فعال شود.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4929 توسط admin و در روز شنبه 17 شهریور 1403 ساعت ۱۴:۳۰:۱۱
© Copyright 2024 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 4924
۷ / ۶ / ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۴

فرماندار چابهار :؛

بیشترین میزان حاشیه نشینی در سطح کشور ، پیرامون راهبردی ترین بندر شکل گرفته است.

فرماندار شهرستان ویژه چابهار گفت: چابهار با توجه‌ به منطقه آزاد، آب‌ و هوا و شرایط خاص از بیشتر نقاط کشور بویژه شهرهای سیستان و بلوچستان به این منطقه مراجعه می‌کنند و هم اکنون این شهرستان نسبت جمعیت خود بیشترین قشر حاشیه نشین کشور را دارد.؛

جواد سپاهی ظهار کرد: چابهار بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که در ۱۴ نقطه این شهر بیش از ۷۰ هزار نفر حاشیه‌نشین هستند و در سکونتگاه‌های غیررسمی ساکن هستند.

وی ادامه داد: افراد مختلف به همراه خانواده‌شان در این زمین‌ها مستقر هستند و با کپر و چادر زدن بعد از مدتی مستقر می‌شوند و انتظار دارند دولت در بحث آب و برق به آنها رسیدگی کند.

فرماندار چابهار با اشاره به اینکه چابهار راهبردی ترین بندر ایران، بیشترین حاشیه نشینی کشور را در خود جای داده است، افزود: بیشتر حاشیه‌نشین‌ها برای شغل و همچنین برای تصرف زمین در شهر مراجعه دارند؛ زیرا در چابهار زمین‌ها ارزش دارد و یک خانواده بعد مدتی یک زمین را تصرف و طی چند سال بعد مالک آن می‌شود و در این مدت هم امکانات خدماتی و قانونی برای او فراهم می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت حاشیه‌نشینی در چابهار بیان کرد: یکی از شهرهای استان که حاشیه‌نشینی به طور عمده در آن وجود دارد چابهار است البته در جاهای مختلف کشور هم‌جاهای متعددی وجود دارد.

سپاهی در بحث نهضت ملی مسکن در دولت سیزدهم؛ خاطرنشان کرد: هشت سال قبل که تقریباً بحث مسکن تعطیل شده بود به تعداد حاشیه‌نشینان اضافه شد؛ اما با شروع دولت سیزدهم ثبت‌نام در مسکن ملی آغاز بکار کرد و بسیاری برای ثبت‌نام اقدام کردند و به‌ صورت جدی از توسعه حاشیه‌نشینی و تصرف زمین کاسته شد.

رفع تصرف ۷۰۰ قطعه زمین در حاشیه چابهار

وی افزود: در سال گذشته ۶۰۰ تا ۷۰۰ قطعه زمین که در حال تصرف بود از این اقدام جلوگیری شد اما تعدادی زمین نیز تصرف شد و این مورد هم در سال ۱۳۹۸ رخ داد که منطقه آزاد اعلام کرد این زمین‌های منطقه آزاد است و از طرف راه و شهرسازی رها شد با بی‌توجهی منطقه آزاد این زمین‌ها تصرف شد و ساخت‌ و ساز در حال انجام است.

فرماندار چابهار ادامه داد: در مناطقی مثل کم، امیر و احمدآباد که توسط بنیاد مسکن سازماندهی زمین‌های هزار هکتاری آغاز شده اما عملکرد آنها در کار و پیشرفت ضعیف بوده و همچنین قسمتی هم توسط راه و شهرسازی در منطقه مرادآباد خدمات‌دهی شد.

وی در بحث برنامه‌های انجام شده برای حاشیه‌نشینی؛ بیان کرد: اگر مقاومت ما نبود الان چندین برابر در مناطق شمالی و میرآباد کامل تصرف شده بود و حاشیه‌نشینی را در چندین محله در چابهار و کل کمربندی داشتیم و اگر مانع از این کار شدیم و اگر هم ساخت‌وسازی انجام می‌شد بلافاصله تخریب اتفاق می‌افتاد و این کار با همکاری ادارات راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، دادستانی، سپاه پاسداران و نیروی انتظامی انجام می‌شد.

سپاهی افزود: زمین‌هایی که در پنج تا ۶ سال گذشته تصرف شده بود رفع تصرف شد؛ اما یک مشکلی که وجود داشت راه و شهرسازی برنامه‌ای به اسم ستاد بازآفرینی ارائه داد که با اختلافی که بین ستاد بازآفرینی و منطقه آزاد بود این فعالیت تعطیل شد و اگر ستاد بازآفرینی فعالیت خود را ادامه می‌داد ما دیگر مشکلی در بحث حاشیه‌نشینی در میرآباد و آن منطقه را اصلاً نداشتیم.

وی ادامه داد: بعد از بحث اقدامات مسکن ملی هر شخص که قصد خانه‌دارشدن را داشت اقدام به ثبت‌نام می‌کرد و ضمن اینکه آنهایی که در سال‌های گذشته مثل ۱۵ سال قبل زمین تصرف کرده بودند از آنها خواسته شد مراجعه کنند و جایگزین به آنها زمین پیشنهاد و تعدادی زمین واگذار شد و در مناطق پایانه استقرار یافتند.

فرماندار چابهار بیان کرد: آمار دقیق افرادی که متصرف هستند در راه و شهرسازی با گروه‌های مختلفی که راهبری کرده‌اند موجود است و این آمار حاکی از آن است که تعداد کمی بومی و از ایرانشهر، سرباز، راسک و سراوان همچنین افراد خارج استان هستند؛ همچنین افراد خارج از کشور و همچنین اتباع فاقد شناسنامه در مناطق حاشیه بسر می برند.

وی اظهار کرد: پروژه یک‌هزار واحدی در حال آماده‌سازی است و در حال حاضر خدمات برق و آب، مسجد، فروشگاه و مدرسه در حال تکمیل است و بزودی افتتاح می‌شود.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4924 توسط admin و در روز چهارشنبه 7 شهریور 1403 ساعت ۱۶:۳۴:۱۱
© Copyright 2024 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 4921
۳ / ۶ / ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱

معاون وزیر راه و شهرسازی :؛

تداوم نوسازی بافتهای ناکارآمد شرایط بازار مسکن را بهبود خواهد بخشید

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: در صورت تدوام نوسازی بافت‌های در قالب نهضت ملی مسکن شاهد بهبود بازار مسکن در دولت چهاردهم خواهیم بود.؛

نوسازی واحدهای مسکونی فرسوده یکی از مهم ترین اقدامات در حوزه تولید مسکن به شمار می رود که این سیاست در دولت گذشته با قدرت اجرایی شد و توانست بخشی از نیازهای مسکنی در کشور را محقق کند. تحویل و نوسازی واحدهای مسکن فرسوده در قالب پروژه های نهضت ملی مسکن یکی از گام هایی است که باید توسط دولت چهاردهم ادامه یابد و این اقدام هم تنها از طریق فرهنگ سازی و اجرای بسته های تشویقی و تکمیل سیاست های مسکنی در کشور امکان پذیر است‌.

دولت چهاردهم اگر بتواند در حوزه مسکن سیاست و بندهای قانون جهش تولید مسکن را به صورت کامل اجرا کند می‌توان امیدوار بود که بخشی از نیازهای مسکنی متقاضیان در این دولت پاسخ داده می شود.

به گزارش بازآفرینی به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمد آئینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه فرآیند نوسازی واحدهای مسکونی در بافت‌های فرسوده شهری از ۳۰۰ هزار واحد عبور کرده است، گفت: نوسازی واحدهای فرسوده شهری در دولت سیزدهم به رقم ۳۰۰ هزار و ۱۵۲ واحد رسیده است که از این میزان از بیش از ۱۰۵ هزار واحد بهره‌برداری‌ شده است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران تصریح کرد: این عملکرد حاصل سیاست‌گذاری‌های صحیح، انتخاب راهبردهای به‌جا و واگذاری کار به خود مردم و تقویت میزان مشارکت مردمی است.

آئینی  با بیان اینکه  در استان های تهران و مشهد بیشترین روند نوسازی واحدهای مسکونی اجرایی شده است، گفت: ۱۴ استان در زمینه نوسازی بافت‌های فرسوده شهری شامل به ترتیب استان‌های تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، مازندران، البرز، همدان، فارس، کرمانشاه، قم، گلستان و کردستان اقدامات شاخصی را انجام داده اند.

او توضیح  داد: نوسازی مسکن با ارائه بسته‌های تشویقی، تقویت مشارکت مردم با آگاهی‌رسانی و تمرکز بر فعالیت‌های نوسازی در کنار محرومیت‌زدایی از بافت‌های هدف بازآفرینی، با بهسازی معابر و تکمیل پروژه‌های زیربنایی و روبنایی بخشی از اقداماتی است که شرکت بازآفرینی شهری ایران به عنوان یکی از شرکت‌های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی نسبت به آن اهتمام داشته است.

آئینی گفت: طبق قانون جهش تولید مسکن باید سالانه یک میلیون واحد مسکونی در کشور ساخته شود که بخشی از این نیاز باید از طریق نوسازی محقق شود که امیدواریم این گام در دولت جدید و توسط وزیر جدید راه و شهرسازی ادامه یابد چراکه تجربه نشان داده است که با ارائه بسته های تشویقی و فرهنگ سازی در حوزه نوسازی بافت های فرسوده توانسته ایم میزان صدور پروانه های ساختمانی را افزایش داده و به بخشی از واحدهای مسکونی نهضت ملی مسکن را در این بخش پاسخ دهیم.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4921 توسط admin و در روز شنبه 3 شهریور 1403 ساعت ۱۳:۲۱:۰۰
© Copyright 2024 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 4916
۳ / ۶ / ۱۴۰۳ - ۹:۳۴

پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری منتشر کرد:؛

فراخوان طرح‌های مطالعات ملی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری در سال 1403

پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری به‌منظور پیشبرد بخشی از اولویت‌های پژوهشی و رفع نیازهای جامعه میراثی و گردشگری کشور و نیز با هدف جلب همکاری پژوهشگران، محققان، اساتید دانشگاهی و فعالان حوزه‌های تخصصی،‌ عناوین مطالعات ملی خود را در حوزه‌های بناها و بافت‌های تاریخی، زبان‌شناسی، مردم‌شناسی، گردشگری، میراث‌طبیعی و هنرهای سنتی اعلام کرد.؛

به گزارش بازآفرینی فراخوان مرحله اول طرح‌های مطالعات ملی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری در سال 1403  اعلام شد .

بر اساس اطلاعیه منتشر شده از سوی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه‌های نان و ستاد درخواست‌های خود را در این زمینه ثبت نمایند.

در این اطلاعیه آمده”پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری به‌منظور پیشبرد بخشی از اولویت‌های پژوهشی و رفع نیازهای جامعه میراثی و گردشگری کشور و نیز با هدف جلب همکاری پژوهشگران، محققان، اساتید دانشگاهی و فعالان حوزه‌های تخصصی،‌ عناوین مطالعات ملی خود را در حوزه‌های بناها و بافت‌های تاریخی، زبان‌شناسی، مردم‌شناسی، گردشگری، میراث‌طبیعی و هنرهای سنتی اعلام نموده است”

«بازسازی دیرینه محیط سایت ثبت جهانی میراث طبیعی لوت (مرحله اول)»،«گردشگری باستان‌شناسی»،« هوش مصنوعی: فرصت و تهدید در هنرهای ملی و بومی»،«پژوهشی بر موسیقی نواحی ایران»،«اطلس میراث معماری معاصر ایران (فاز اول: ایجاد نقشه‌ تعاملی مبتنی بر مرور سیستماتیک ادبیات پژوهشی)» طرح‌های ثبت شده در سامانه نان و«شناسایی و مستندسازی زبان‌های درخطر ایران، اولویت اول: مستندسازی زبان در خطر کروشی»، «اطلس پوشاک ایران در جزایر خلیج فارس»، «استراتژی مزیت رقابتی مکان‌یابی سایت‌های ارائه خدمات گردشگری با تأکید بر ظرفیت‌های زمین‌میراث (سواحل مکران)»، «مستندنگاری چهارتاقی‌ها و آتشکده‌های ساسانی در ايران (فاز دوم)» طرح‌های ثبت شده در سامانه ستاد هستند.

متقاضیان می‌توانند به سامانه‌های نان (نظام نیازها و ایده‌ها) به نشانی nan.ac و ستاد (سامانه تدارکات الکترونیک دولت) به نشانی www.setadiran.ir مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند. فایل فراخوان به پیوست در لینک زیر در سایت پژوهشگاه می اث فرهنگی و گردشگری قابل دریافت است. https://tinyurl.com/3wnrk47d.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4916 توسط admin و در روز شنبه 3 شهریور 1403 ساعت ۰۹:۳۴:۱۹
© Copyright 2024 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 4910
۱ / ۶ / ۱۴۰۳ - ۹:۲۲

فراخوان نشریه‌ی انجمن مطالعات شهری دانشگاه تهران:؛

دعوت انجمن مطالعات شهری دانشگاه تهران از پژوهشگران و علاقمندان به موضوعات شهری برای همکاری با نشریه تخصصی خود

نشریه‌ی انجمن بین‌رشته‌ای مطالعات شهری دانشگاه تهران از تمامی پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌مندان به حوزه مطالعات شهری دعوت به همکاری می‌نماید.؛

به گزارش بازآفرینی به نقل از انجمن مطالعات شهری دانشگاه تهران این فراخوان به منظور انتشار گاهنامه‌ای تخصصی تدوین شده و از افراد مستعد دعوت می‌شود تا در نگارش متون علمی و پژوهشی پیرامون موضوعات مهم و متنوع مرتبط با حوزه شهر و تجربه زیست شهری، مشارکت داشته باشند. .

محوریت این فراخوان بر بررسی موضوعاتی همچون قدرت، جنسیت، اقتصاد، سیاست، فرهنگ، فضاهای شهری، مصرف‌گرایی، هنر و سایر مسائل کلیدی شهری است. .

این نشریه، فرصتی منحصر به‌فرد برای کسانی است که به دنبال ارائه‌ی ایده‌ها، پژوهش‌ها و نقدهای خود در زمینه‌ی مسائل شهری و تعاملات اجتماعی-فضایی در فضای شهری هستند. همکاری در این نشریه نه تنها به تعمیق دانش شهری کمک می‌کند، بلکه فرصت تبادل نظر علمی و میان‌رشته‌ای با سایر صاحب‌نظران را نیز فراهم می‌سازد. .

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به لینک زیر مراجعه نمایند:

https://forms.gle/vpsWpRAdqCwG1VW67

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4910 توسط admin و در روز پنجشنبه 1 شهریور 1403 ساعت ۰۹:۲۲:۲۰
© Copyright 2024 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 4902
۱۴ / ۴ / ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۱

شهردار تبریز:؛

نخستین شهرداری در سطح کشور هستیم که هزینه های جاری خودمان را به کمتر از ۲۰ درصد رسانده ایم/عملیات اجرایی پیاده راه «ارتش» و «حیدر تیکه‌سی» به زودی آغاز خواهد شد

شهردار تبریز با بیان اینکه برای اولین بار در سطح کشور هزینه‌های جاری شهرداری تبریز کمتر از ۲۰ درصد شده است، گفت: ۸۰ درصد منابع به حوزه‌های عمرانی تعلق گرفته که در اشتغال و تحرک اقتصادی اثر گذار است.؛

یعقوب هوشیار، چهارشنبه، ۱۳ تیرماه در نشست خبری با بیان اینکه ۱۴ محور در شهرداری تبریز مد نظر است، گفت: اولین حوزه تغییر دیدگاه در نظام مدیریتی شهرداری و نهادینه سازی رویکردهای جهادی، اعتقاد به کار گروهی و مسئولیت‌پذیری با تکیه بر دانش و اندیشه‌ انقلابی است.

وی با بیان اینکه قول داده بودیم دیدگاه مجموعه شهرداری را نسبت به ارائه خدمات عوض کنیم، افزود: موضوع دوم ایجاد نظام برنامه‌ریزی شهر بر پایه مجموعه‌های دانش بنیان و ایجاد زنجیره‌های ارزش در نظام تصمیم سازی و تاکید بر سیاست گذاری مبنی بر علم و فناوری است.

وی خاطر نشان کرد: تلاش در جهت شکل گیری اقتصاد پایدار شهری، تقویت درآمدهای پایدار با بهره‌مندی از الگوی‌های جدید و توجه به پروژه‌های سرمایه گذاری از دیگر محورهای فعالیت شهرداری است.

هوشیار ادامه داد: شهرداری تبریز در حوزه‌ی مولد سازی قدم‌های خوبی برداشته و با هزینه بالغ بر ۳۰ الی ۴۰ میلیارد تومان توانسته در حوزه‌ی مولد سازی موفق عمل کرده و برای آینده شهر ذخیره سازی کند.

وی با بیان اینکه موضوع بعدی عدالت محوری در توزیع عادلانه ظرفیت‌های شهری بود که در آن به عدالت اجتماعی تاکید ویژه داشتیم، اظهار کرد: تمام تلاشمان این بود که قسمت عمده‌ای از زیرساخت‌ها را به مناطق کم برخوردار سوق دهیم.

شهردار تبریز عنوان کرد: عملیات اجرایی پیاده راه «ارتش» و «حیدر تیکه‌سی» در مدت زمان کم اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه تا پایان شهریورماه مسیر گشایی خیابان انقلاب تکمیل می‌شود، گفت: خط یک مترو تکمیل شده و اکنون با مسافرگیری ۷۵ هزار نفری در حال فعالیت است.

وی عنوان کرد: ۲۵۰۰ تاکسی نوسازی شده که از این تعداد ۱۸۰۰ تاکسی به متقاضیان تحویل داده شده و مابقی نیز تا چهار ماه آینده با تأمین وام‌های کم بهره تعلق می‌گیرد.

وی افزود: ۵۰۰ اتوبوس تا پایان دوره ششم شورای شهر تبریز به ناوگان حمل و نقل عمومی تحویل داده می‌شود.

وی از احداث بزرگترین مرکز مدیریت بحران شمالغرب کشور در منطقه یک شهرداری تبریز خبر داد.

وی افزود: طی دو سال اخیر ۱۵۰ کیلومتر فیبر نوری با همکاری مجموعه ایرانسل انجام داده‌ایم که بعد از تکمیل در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

سرانه‌ی ورزشی تبریز از ۳۰ سانتی متر به ۶۰ سانتی متر ارتقا یافته است

وی با بیان اینکه سال اول که این مجموعه را تحویل گرفتیم تبریز با پروژه‌های انبوه رها شده مواجه بود که با تکمیل آنها به رفع دغدغه مردم کمک کردیم، گفت: طی دوسال اخیر سرانه‌ی ورزشی تبریز از ۳۰ سانتی متر به ۶۰ سانتی متر ارتقا یافته است.

شهردار تبریز ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ میزان آسفالت در شهر تبریز ۹۰ هزار تن بود که در حال حاضر به ۵۰۰ هزار تن رسیده و اگر به همین روال ادامه پیدا کند به نقطه‌ی مطلوبی خواهیم رسید.

وی با بیان اینکه در تلاشیم تا از ظرفیت بخش خصوصی برای مگا پروژه‌ها استفاده کنیم، اظهار کرد: در سال جاری احداث ورزشگاه سرپوشیده ۱۵ هزار نفری به شورای شهر پیشنهاد داده شد که اکنون در مرحله‌ی طراحی است.

هوشیار ادامه داد: دولت باید در بازآفرینی شهری، شهرک جوانان، تکمیل پروژه مسجد کبود و حاشیه نشینی نقش فعالی ایفا کند.

وی افزود: خیابان آیت الله آل هاشم که در حال تکمیل است جزو تکالیف و وظایف دولت در بازآفرینی شهری است که ریالی به آن مساعدت نشده و مخاطرات جدی آن به شهرداری برمی‌گردد.

شهردار تبریز گفت: قیمت خودروهای برقی گران‌تر بوده و راننده تاکسی نمی‌تواند تمام هزینه‌های آن را پرداخت کند بنابراین طی توافقی با وزرات کشور قرار شده بخشی از آن با وام‌های کم بهره از طریق ما و بخش دیگر با وام‌های بلا عوض از طریق آنها تخصیص پیدا کند تا در سال‌های آینده ۳۰۰ خودرو به تاکسیران‌های شهر تعلق گیرد.

هوشیار با بیان اینکه در سال گذشته پنج میلیارد تومان برای جمع آوری سگ‌های بلا صاحب هزینه شده است، خاطر نشان کرد: شش هزار سگ بلا صاحب از سطح شهر جمع آوری شده است.

وی افزود: شهروندان با غذا ندادن به سگ‌های بلا صاحب گامی موثری در جهت کاهش این سگ‌ها برمی‌دارند چراکه غذا دادن به آنها نوع زندگی آنها را تغییر داده و به سمت شهر سوق پیدا می‌کنند.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4902 توسط admin و در روز پنجشنبه 14 تیر 1403 ساعت ۱۱:۰۱:۴۹
© Copyright 2024 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 4887
۱۰ / ۴ / ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۲

به همت پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت سوانح طبیعی؛

  نشست مجازی “روایت تبدیل روستاها به شهرها در کشور؛ پیامدها و راهکارها” چهارشنبه ۱۳ تیرماه برگزار می گردد

۶۲امین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی در حوزه مدیریت بحران توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت سوانح طبیعی برگزار می‌گردد.؛

به گزارش بازآفرینی به نقل از روابط عمومی پژوهشکده سوانح طبیعی ۶۲امین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی در حوزه مدیریت بحران چهارشنبه ۱۳ تیرماه ۱۴۰۳ و از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰ توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت سوانح طبیعی برگزار می‌گردد.

این نشست نیز مانند نشست های پیشین به شکل مجازی برگزار گردیده و آقایان دکتر غلامرضا کاظمیان دانشیار گروه مدیریت شهری دانشگاه علامه طباطبایی و دکتر حسین میرزایی دانشیار گروه توسعه اجتماعی دانشگاه تهران و همچنین خانم دکتر زهرا احمدی مشاور معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور ، سخنرانان این نشست علمی خواهند بود.
شرکت در این وبینار برای عموم آزاد است و گواهی حضور به شرکت‌کنندگان اعطا خواهد شد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام در این نشست از لینک https://eseminar.tv/wb140314 اسنفاده نمایند.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4887 توسط admin و در روز یکشنبه 10 تیر 1403 ساعت ۱۵:۳۲:۵۷
© Copyright 2024 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 4883
۳ / ۴ / ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴

نوسازی ۴۴۴۲ واحدمسکن در بافت فرسوده شهرهای کردستان

سرپرست معاونت مسکن وساختمان اداره کل راه وشهرسازی کردستان گفت: از مجموع ۱۲ هزار و و۲۲۷ واحد در تعهد برای نوساری در بافت فرسوده شهری کردستان تا کنون چهار هزار و ۴۴۲ واحد در دست نوسازی شده است.؛

به گزارش بازآفرینی به نقل از راه و شهرسازی کردستان، امیر حسین جمشیدی اظهار کرد: یکی از بخش‌های اجرای نهضت ملی مسکن، نوسازی واحدهای واقع درمحلات مورد هدف باز آفرینی شهری است که می‌توان به تعهد نوسازی ۱۲ هزار و ۲۲۷ واحد در این محلات در شهرهای استان کردستان اشاره کرد.

جمشیدی اضافه کرد: از این میزان تا کنون چهارهزار و ۴۴۲ واحد در حال نوسازی است و با بستر و ظرفیت مناسب ایجاد شده همچون بسته‌های تشویقی ۱۹ گانه، انتظار می‌رود ساکنین محترم بافت فرسوده شهری با استفاده از فضای ایجاد شده بیش از پیش در این راستا گام بردارند.

وی ادامه داد: از ظرفیت‌هایی که در قانون بودجه و برنامه هفتم هم لحاظ شده، بسته‌های تشویقی ۱۹ گانه برای بافت‌های فرسوده است که توسط شهرداری‌های استان بر اساس شرایط خاص هر شهر بومی سازی شده و با اخذ مصوبه از کمسیون ماده پنج هم اکنون در حال اجرا است که امیدواریم ساکنین و متقاضیان محلات مورد هدف بازآفرینی از این بسته‌ها نهایت استفاده را برده و هدف غایی نوسازی بافت‌های فرسوده محقق شود.

جمشیدی خاطرنشان کرد: در کنار بسته‌های تشویقی، تسهیلات مخصوص بافت‌های فرسوده همچون وام ودیعه مسکن ۹۰ میلیون تومانی با سود چهار درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله و تسهیلات نوسازی که ۱۸۵ میلیون تومان آن با سود صفر درصد از محل تبصره ۱۸، لحاظ شده که متقاضیان دارنده واحد مسکونی در این محلات می‌توانند با بهره‌مندی از این ظرفیت مناسب منزل خود را نوسازی کنند.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4883 توسط admin و در روز یکشنبه 3 تیر 1403 ساعت ۱۶:۱۴:۳۴
© Copyright 2024 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 4880
۳ / ۴ / ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۷

بزرگترین پروژه بازآفرینی پایتخت کجاست ؟

باغ‌راه حضـرت زهرا (س) بزرگترین پروژه‌ بازآفرینی شهری است و از جمله دلایل احداث آن کاهش شکاف اجتماعی مناطق ۱۷ و ۱۸ و رونق گردشگری شهری است.؛

پروژه باغ‌راه حضرت زهرا سلام الله علیها بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری در تهران به طول  ۹.۵ کیلومتر و عرض ۳۰ تا ۳۵ متر است.

در این پروژه با احداث تونل خط آهن تهران تبریز طی تفاهم نامه ای حق بهره برداری دائمی از اراضی همسطح و روباز تونل واقع در مناطق ۱۷ و ۱۸ ، حدفاصل بزرگراه نواب صفوی و خیابان نورد به طول ۹.۵ کیلومتر و عرض حدود ۳۰ تا ۳۵ متر از سوی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی به شهرداری تهران واگذار شده است.

از جمله اهداف پروژه باغ‌راه حضرت زهرا سلام الله علیها. کاهش شکاف اجتماعی مناطق ۱۷ و ۱۸، رونق گردشگری شهری و تأثیرات مثبت فرهنگی در مناطق کم برخوردار، تبدیل فضاهای رها شده شهری به عرصه ای با کیفیت، تأمین بخشی از خدمات مورد نیاز محله در حوزه‌های فرهنگی تفریحی و فضای سبز افزایش کیفیت بصری محیط، ایجاد فضاهای شهری و رویداد پذیر است. این پروژه در ادامه به رودخانه کن متصل خواهد شد. در پروژه باغ‌راه حضرت زهرا(س) سرانه‌های فرهنگی،‌ آموزشی و درمانی و… در نظر گرفته شده است.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4880 توسط admin و در روز یکشنبه 3 تیر 1403 ساعت ۱۶:۰۷:۳۴
© Copyright 2024 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 4877
۲۹ / ۳ / ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۳

طی بازدید دفتر پایش برنامه، کنترل پروژه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران عنوان شد :؛

آخرین وضعیت پیشرفت پروژه‌های پارکینگ طبقاتی نیایش و بازآفرینی خانه شهر تهران

آخرین وضعیت پیشرفت پروژه های پارکینگ طبقاتی نیایش و خانه شهر (بلدیه) با حضور سرپرست دفتر پایش برنامه کنترل پروژه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران مورد بررسی قرار گرفت.؛

به گزارش بازآفرینی به نقل از دفتر پایش برنامه، کنترل پروژه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران، علی علاءالدینی درباره آخرین وضعیت پیشرفت پروژه نیایش اظهار داشت: پروژه پارکینگ زیرسطحی نیایش پروژه ای منحصر به فرد است که با استفاده از روش بالا به پایین (Top Down) که در نوع خود از مدرن ترین روش های روز مهندسی در دنیا به شمار می رود؛ در حال احداث است.

وی افزود: پارکینگ زیرسطحی نیایش با گنجایش ۱۲۷۸ خودرو در زمینی به مساحت ۵ هزار و ۶۰۰ مترمربع با زیربنای ۵۲ هزار مترمربع در ۹ طبقه در تراز زیرسطحی و ۲ طبقه تجاری بر روی آن در حال احداث است و بهره برداری از آن موجب افزایش سرانه پارکینگ های عمومی سطح شهر تهران به ویژه در منطقه ۳ خواهد شد. این اتفاق بخشی از مشکل تامین محل پارک خودروهای شهروندان در این محلات به ویژه پردیس سینمایی ملت، بوستان ملت، بیمارستان قلب شهید رجایی و مجموعه های تجاری، اداری خیابان ولیعصر(عج) را برطرف خواهد کرد.

به گفته سرپرست دفتر پایش برنامه کنترل پروژه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران، در حال حاضر عملیات عمرانی پارکینگ در طبقه منفی ۹ انجام می شود و با احداث یک طبقه دیگر تکمیل خواهد شد. این پروژه در فصل پاییز امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

همچنین علاءالدینی در بازدید از خانه شهر (بلدیه) نیز از آن به عنوان بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری برای احیای تاریخ این محدوده یادکرد و افزود: این پروژه حدود ۱۸۰۰۰ مترمربع زیربنا دارد که مقرر شده ضمن حفظ هویت تاریخی، با بافت تاریخی منطقه  نیز هم‌خوانی داشته باشد و طبق نظر مدیریت شهری به بهترین شکل از این پروژه فاخر که پروژه شاخص فرهنگی در سطح شهر تهران است، استفاده خواهد شد.

وی افزود: طی بازدیدی که صورت گرفته اکنون سایر عملیات اجرایی چه در نمای پروژه و چه در بخش تاسیسات و زیرساخت‌ها  تقریبا به اتمام رسیده است و در مرحله نصب تجهیزات داخلی قرار دارد.

گفتنی است؛ «عمارت بلدیه تهران یا ساختمان شهرداری تهران» یا با نام کنونی آن «خانه شهر» در سال ۱۳۰۰ در ضلع شمالی میدان توپخانه تهران ساخته شد. این ساختمان در میان سال‌ ۱۳۴۵ تخریب و تبدیل به فضای سبز شد و پس از مدتی به پایانه اتوبوسرانی واگذار شد که از سال ۱۳۹۴ ساختمان با همان طراحی اولیه در حال بازسازی است و با آنکه کاربری آن به صورت رسمی اعلام نشده اما در دوره مدیریت شهری پیشین قرار بود این ساختمان به کاربری فرهنگی و هنری تبدیل شود.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4877 توسط admin و در روز سه شنبه 29 خرداد 1403 ساعت ۱۸:۵۳:۳۷
© Copyright 2024 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر