شماره : 4696
۳ / ۷ / ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۸

معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد:؛

عبور ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده کشور از مرز ۱۵۰ هزار واحد

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل بازآفرینی شهری کشور در سفر به همدان گفت: ساخت مسکن در بافت های فرسوده کشور از مرز ۱۵۰ هزار واحد گذشت. ؛

محمد آئینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفت و گو با خبرگزاری صدا و سیما اظهارکرد: ساخت مسکن در بافت های فرسوده همزمان با نهضت ملی مسکن در برخی شهرها رشد جهشی دارد .

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به مشکل در تغییر نرخ محاسبه بیمه پروانه ساختمانی در محلات فرسوده شهری که تا 20 برابر افزایش پیدا کرد و همچنین عدم همکاری برخی از بانک‌ها در اعطای تسهیلات در این مناطق، اظهارکرد: با اعمال سیاست‌های تشویقی و بسته‌های حمایتی در بافت‌های فرسوده، شاهد رشد افزایشی و در بعضی از مناطق جهشی در روند صدور پروانه ساختمانی هستیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی از رشد نوسازی بافت‌های فرسوده در حدود ۱۳0 شهر به میزان ۱۴۰ درصد‌ در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: ساخت مسکن از مرز ۱۵۰ هزار واحد مسکن در حال ساخت در بافت‌های فرسوده کشور گذشته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل بازآفرینی شهری کشور گفت: با تصویب اصلاحیه ماده 5 قانون بیمه کارگران ساختمانی در شورای نگهبان و حل مشکل بیمه آنان شاهد سرعت بخشیدن به اجرای ساخت مسکن در بافت های فرسوده خواهیم بود.

آئینی بیان کرد: سیاست راهبردی ما در حوزه بازآفرینی شهری، تعریف و ارایه بسته‌های تشویقی جدید و مناسب برای سازندگان، سرمایه‌گذاران و مالکان است.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4696 توسط admin و در روز دوشنبه 3 مهر 1402 ساعت ۱۸:۴۸:۰۱
© Copyright 2023 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 4692
۳ / ۷ / ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۳

وزیر راه و شهرسازی :؛

نگفتم شرایط بازار مسکن راضی کننده است / سطح عمومی تورم بخش مسکن تا حدودی کنترل شده است اتفاقا معتقدم شرایط راضی کننده نیست

وزیر راه و شهرسازی گفت می توانستیم مثل گذشته بگوییم تورم موجود در بازار مسکن تابعی از شرایط بازار است و به ما ارتباطی ندارد در صورتیکه در این دوره ما تمام ابزار های در دسترس را بکار گرفته ایم و تورم بخش مسکن تا حدودی کنترل شده است اما از وضعیت فعلی به هیچ وجه راضی تیستیم.؛

مهرداد بذرپاش گفت قیمت ها به حدی در گذشته بی محابا افزایش یافته بود که حالا حالاها بایستی قیمت ها کاهش یابد و دلیلی ندارد که قیمت ها اینقدر در بخش مسکن بالا رود وی افزود : از طریق مکانیسم های مختلف برای تعدیل بازار مسکن تلاش کرده و تلاش خواهیم کرد . وزیر راه و شهرسازی گفت می توانستیم مثل گذشته بگوییم تورم موجود در بازار مسکن تابعی از شرایط بازار است و به ما ارتباطی ندارد در صورتیکه ما سعی کردیم تمام ابزارهای در دسترس برای تعدیل قیمت ها را مورد استفاده قرار دهیم بطور مثال مصوبات و قانون مرتبط با اخذ مالیات از خانه های خالی در گذشته هم وجود داشت ولی از این ظرفیت قانونی تا کنون استفاده نشده بود.

وزیر راه و شهرسازی گفت : در حال حاضر 80 هزار پرونده مالیاتی در سازمان مالیاتی با همین موضوع در حال بررسی است و حدود 200 هزار خانه خالی پس از اجرای این قانون به بازار عرضه شده است ؛ البته این موضوع هم مربوط به خانه های خالی متعلق به بانک ها و موسسات مالی و سایر موسسات است و هم خانه های متعلق به افراد .

بذرپاش ظهار داشت سامانه مربوط به تنظیم قرارداد اجاره بین موجر و مستاجر بدون مراجعه به مشاور املاک نیز که در راستای کاهش واسطه گری ها در این زمینه ایجاد شده در کاهش تورم بخش مسکن موثر بوده است.

لازم به ذکر است هفته گذشته خبری به نقل از وزیر راه و شهرسازی منتشر شد مبنی بر اینکه وزیر راه و شهرسازی گفته شرایط بخش مسکن راضی کننده است ، این خبر واکنش تند کاربران در فضای مجازی را بهمراه داشت .

 

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4692 توسط admin و در روز دوشنبه 3 مهر 1402 ساعت ۱۷:۲۳:۴۳
© Copyright 2023 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 4689
۱ / ۷ / ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۵

فروزنده : در دوره گذشته مدیریت شهری در تهران نه یک اتوبوس اضافه شد، نه یک واگن و نه یک کار عمرانی دقیق و ضروری

معاون شهردار تهران: دستگاه‌های نظارتی باید ورود کنند که چرا از سال۹۷ شهردار وقت تهران برای پیشبرد قرارداد خرید واگن از چین، هیچ قدمی برنداشته است.؛

لطف‌الله فروزنده در روزنامه همشهری نوشت: بحث خرید واگن‌ها که ابتدا ۶۳۰ مورد بود و بعد به ۷۹۰ مورد رسید دارای یک روایت مهم است. در سال۹۵ برای تامین واگن برای شهر تهران قراردادی امضا و در سال۹۷ نهایی شد، اما نه دولت وقت عزمی در اجرای آن داشت و نه شهردار سابق تهران پیگیر این مسئله بود. وقتی آقای زاکانی به‌عنوان شهردار تهران انتخاب شد، نخستین اولویتی که برای خود تعیین کرد، این بود که بتواند این موضوع را به سرانجام برساند؛ برهمین اساس در نامه‌ای به رئیس‌جمهور پیگیر این موضوع شد و رئیس‌جمهور نیز بودجه پرداخت ۱۵درصد پیش‌پرداخت ۶۳۰ واگن را اختصاص و دستور داد.

به‌دنبال آن نیز معاون اول رئیس‌جمهور این موضوع را پیگیری کرد. مدیریت شهری نیز جلسات متعددی با سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت‌خارجه داشت که پس از چندین ‌ماه رفت و برگشت و همکاری بانک شهر که بانک عامل شد، کار به‌صورت ۵جانبه میان شهرداری تهران، وزارت کشور، سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و بانک شهر به سرانجام رسید.

حالا از اظهارات عجیب شهردار سابق تهران باید تعجب کرد. آقای حناچی به‌جای اینکه برای کارهای نکرده خود پاسخگو باشد که چرا در طول مدیریتش هیچ اقدامی برای تامین اعتبار این واگن‌ها انجام نداده، حالا مدعی شده است.

دستگاه‌های نظارتی باید ورود کنند که چرا از سال۹۷ شهردار وقت تهران برای پیشبرد قرارداد هیچ قدمی برنداشته است. زحمات ۲ساله و شبانه‌روزی دولت و شهرداری را چرا باید بدون مدرک و حساب و کتاب زیر سؤال ببرند؟ از این‌رو آقای حناچی را دعوت به مناظره می‌کنم.

لازم است در حضور افکارعمومی بحث کنیم که آنان کم‌کاری کردند یا ما؟ مدیران سابق شهری خودشان را به غفلت زده‌اند. آقای حناچی بهتر می‌داند که در دوره گذشته نه یک اتوبوس اضافه شد، نه یک واگن و نه یک کار عمرانی دقیق و ضروری انجام شد.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4689 توسط admin و در روز شنبه 1 مهر 1402 ساعت ۱۹:۲۵:۱۴
© Copyright 2023 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 4684
۲۲ / ۶ / ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۰

با حضور به موقع آتشنشانی :؛

حریق انبار جنب عمارت تاریخی مسعودیه اطفا شد / خوشبختانه آسیبی به این بنای ارزشمند نرسید

ظهر امروز چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۲، یک انبار لوازم یدکی خودرو در مجاورت عمارت مسعودیه دچار حریق شد.؛

این آتش‌سوزی با حضور به موقع عوامل آتش‌نشانی اطفا شده و هیچ آسیبی به عمارت مسعودیه وارد نشده است.

لازم به ذکر است در حاشیه شمالی و قسمت بیرونی عمارت مسعودیه، تعداد قابل توجهی چاپخانه و انبارهای لوازم یدکی وجود دارد.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4684 توسط admin و در روز چهارشنبه 22 شهریور 1402 ساعت ۱۸:۰۰:۱۲
© Copyright 2023 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 4678
۲۲ / ۶ / ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۴

عضو شورای شهر تهران :؛

املاک تملک شده توسط شهرداری در منطقه 15 به دلیل عدم اجرای پروژه های نوسازی در سالهای گذشته خود به فضاهای بی دفاع شهری تبدیل شده اند

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران از ایجاد فضاهای بی‌دفاع شهری در پایتخت به دنبال تملک‌ بدون مطالعه شهرداری در سالهای گذشته خبر داد.؛

میثم مظفر ، با اشاره به تبعات تملک بدون مطالعه و برنامه‌ریزی دقیق املاک شهروندان در تهران طی سالهای گذشته، گفت: تملک این املاک در مسیر اجرای پروژه‌های بزرگراهی و بزرگ‌مقیاس شهری در تهران، در مواردی منجر به ایجاد فضاهای بی دفاع شهری با مالکیت شهرداری در سطح مناطق ۲۲ گانه شهر تهران شده و امروز بخشی از چالش‌های بزرگ شهری و فضاهای ناایمن موجود، به ویژه در منطقه ۱۵ ناشی از این اقدام در سالهای گذشته است.

رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران با بیان اینکه شهرداری از سال ۱۳۸۰ برای اجرای ادامه بزرگراه امام علی(ع) و نوسازی بافت فرسوده این منطقه نسبت به خرید ۱۶۴ پلاک در محله خوب‌بخت اقدام کرده بود، یادآور شد: در سال ۸۲ بر اساس مطالعات ترافیکی، مسیر بزرگراه تغییر یافت و به منظور نوسازی بافت فرسوده و همچنین انتفاع اقتصادی منطقه در کمیسیون ماده پنج مصوب شد که ۲۸ بلوک به مساحت ۴۵ هکتار در مسیر جدید احداث بزرگراه از سوی شهرداری خریداری شود.

وی همچنین تصریح کرد: بر اساس رویکرد محله‌محور در این منطقه، محدوده‌ای به وسعت ۱۳۰ هکتار در خیابان خاوران، بزرگراه بعثت، هاشم‌آباد و انورزاده تحت عنوان ناحیه امام علی (ع) انتخاب و مقرر شد که طرح موضعی برای ۶ محله‌ای که بر اساس مطالعات میدانی در این ناحیه مشخص شده بود، تهیه شود.

مظفر با بیان اینکه شهرداری در سال ۸۴ بر اساس رویکرد جدید در ناحیه امام علی(ع) ۱۲ پروژه اولویت‌دار را مشخص و تملک را از محدوده ۴۵ هکتاری به محدوده جدید منتقل کرد، گفت: به دلیل افزایش قیمت در سال ۸۴ ساکنان منطقه حاضر به فروش املاک خود نبودند؛ لذا با مطرح شدن ایده «خانه به جای خانه» که از سوی سازمان نوسازی مطرح شد، پروژه ۸۵ واحدی در مجاورت محدوده بزرگراه امام علی (ع) خریداری و با ساکنان نسبت به تهاتر خانه به خانه اقدام شد.

وی با اشاره به استقبال شهروندان از این طرح، خاطرنشان کرد: از آن پس با دستور شهردار وقت، تعریف ۳۰ پروژه نوسازی در کمربند جنوبی شهر در دستور کار سازمان نوسازی قرار گرفت؛ در سال ۸۷ نیز با تصویب موضوع انتشار اوراق مشارکت در قانون بودجه، هشت پروژه در این ناحیه شناسایی و ۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای این محدوده منتشر شد.

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: هیچ‌یک از پروژه‌های خدماتی و فرهنگی از طریق تعامل با ساکنان و برنامه‌ریزی جهت اجرای پروژه‌های پیشگام و پروژه‌های مسکن امید، احداث پاتوق‌های محلی، ایجاد فضای آموزشی، پارکینگ طبقاتی، کلانتری، فضای سبز، مرکز جامع سلامت و مواردی از این قبیل که با هدف الگوسازی و ارتقاء کیفیت محیطی و زندگی از سوی سازمان نوسازی شهر تهران برای اراضی رها شده ارائه شده بود، اجرایی نشد و املاک تملک شده، به فضای بی دفاع شهری تبدیل شدند.

وی با تأکید بر اینکه شهرداری تهران موظف است از طریق سامان نوسازی و با مشارکت مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران سیاست‌های لازم را برای برون‌رفت این محدوده‌ها از فضای بی دفاع و آسیب‌پذیر شهری اتخاذ کند، یادآور شد: شهرداری لازم است با اجرای پروژه‌های مولدسازی، فروش و یا واگذاری فضاهای بی‌دفاع شهری، چالش‌های اجتماعی و فرهنگی را در این محلات از بین برده و از سرمایه حاصل شده نسبت به بهسازی محیطی و ایجاد فضای سبز اقدام و رویکردهای بهتری را نسبت به سالیان گذشته داشته باشد که قطعاً این امر موجب کاهش مباحث حقوقی، اسنادی، اختلاف با شرکا و چنین مواردی خواهد شد.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4678 توسط admin و در روز چهارشنبه 22 شهریور 1402 ساعت ۱۷:۱۴:۲۶
© Copyright 2023 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 4675
۱۹ / ۶ / ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵

طی آیینی با حضور وزیر دفاع و شهردار تهران :؛

وزارت دفاع و شهرداری تهران تفاهم نامه همکاری امضا کردند / موضوعات فنی و مهندسی ، هوشمندسازی تهران و تولید مسکن انبوه و ارزان از جمله محورهای اصلی این سند همکاری است

صبح امروز تفاهم‌نامه‌ای میان شهرداری تهران و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با هدف همکاری بیشتر میان این دو سازمان به امضا رسید.؛

به گزارش بازآفرینی به نقل از شهر؛ صبح امروز- یکشنبه نوزدهم شهریورماه ۱۴۰۲- مراسم امضای تفاهم‌نامه‌ میان شهرداری تهران و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور امیر محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و علیرضا زاکانی شهردار تهران برگزار شد.

در ابتدای این مراسم آشتیانی با اشاره به راهبردهای کلان دولت سیزدهم در همکاری علمی با دستگاه‌های مختلف گفت: وزارت دفاع در راستای اجرایی شدن سیاست‌های دولت به دنبال انتقال دانش و تجربیات خود به بخش‌های دیگر در کشور است و در این مسیر بیش از هر نهاد دیگری بهره‌مند از ظرفیت‌ شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه هستیم.

وزیر دفاع افزود: مطابق مفاد تفاهم‌نامه‌ای که امروز به امضا می‌رسد، بناست دو دستگاه در زمینه‌های مختلفی چون فنی مهندسی و ترابری همکاری مشترک داشته‌باشند.

پس از سخنان آشتیانی، علیرضا زاکانی نیز در رابطه با مفاد تفاهم‌نامه امضا شده میان دو دستگاه اظهار داشت: ظرفیت‌های وزارت دفاع بسیار بالاست و نیازهای شهرداری تهران هم کاملاً مشخص است. امیدواریم بتوانیم از توان مجموعه نیروهای مسلح برای حل مشکلات شهر به درستی استفاده کنیم.

زاکانی تاکید کرد: یکی از وجوه تفاهم‌نامه امروز همکاری میان دو دستگاه در حوزه هوشمندسازی شهر تهران است، علاوه بر این در حوزه‌ توسعه زیرساخت‌های شهری نیز به دنبال گسترش همکاری با وزارت دفاع هستیم.

وی افزود: هم‌اکنون آزادراه شهید شوشتری در شرق تهران نیز با همکاری شرکت‌های زیر مجموعه وزارت دفاع در حال احداث است و فاز نخست آن امسال به طول ۹.۲ کیلومتر به بهره‌برداری می‌رسد.

زاکانی در پایان با اشاره به لزوم جهش تولید مسکن در تهران گفت: حوزه شهرسازی یکی از مفاد تفاهم‌نامه با وزارت دفاع است و در همین رابطه ظرفیت‌های بسیاری بالایی در همکاری میان دو دستگاه با هدف تولید مسکن انبوه و ارزان وجود دارد.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4675 توسط admin و در روز یکشنبه 19 شهریور 1402 ساعت ۱۴:۲۵:۵۵
© Copyright 2023 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 4673
۱۸ / ۶ / ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶

رئیس دبیرخانه شورای عالی استان‌ها گفت:؛

تصویب ایجاد اتحادیه شهرداری‌های کشور در کمیسیون تلفیق مجلس/ شورایاری‌ها به عنوان سمن‌های شهری جایگاه قانونی می‌یابند

رئیس دبیرخانه شورای عالی استان‌ها گفت: با پیگیری‌های معاونت امور مجلس دبیرخانه شورای‌عالی‌استانها، خوشبختانه با ایجاد یک فصل مستقل مرتبط با مدیریت شهری در برنامه هفتم توسعه توسط کمیسیون تلفیق مجلس موافقت به عمل آمد.؛

به گزارش بازآفرینی به نقل از شهر، احمد صادقی با بیان اینکه در حال حاضر چهار بند قانونی در این فصل پیش‌بینی شده است، اظهار کرد: یکی از این بندها مرتبط با رسمیت یافتن حضور معتمدین محلی به عنوان شورایار در کنار شوراهای اسلامی تمامی شهرهای کشور است که مقرر شد نحوه انتخاب این شورایاران پس از مجوز ایجاد توسط شورای شهر مربوطه، به وسیله شورای‌عالی ‌استان‌ها مشخص شود؛ مطابق با این بند، ماهیت حقوقی شورایاری‌ها در قالب سازمان‌های مردم‌نهاد شهری خواهد بود.

رئیس دبیر خانه شورای عالی استان‌ها با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه کشور بهترین فرصت برای بازیابی جایگاه مدیریت شهری و پارلمان محلی است، یادآور شد: از جمله مصوبات دیگر کمیسیون تلفیق، فعالیت و ارتباط شهرداری‌های کل کشور در قالب یک تشکل صنفی با عنوان “اتحادیه شهرداری‌های کشور” است که هدف از ایجاد این اتحادیه توسعه همکاری بین شهرداری‌های کشور، برقراری ارتباط با اتحادیه‌های بین‌المللی شهرداری‌ها، انتقال تجربه‌ها و اجرای برنامه‌های آموزشی، بررسی مسائل و مشکلات شهرداری‌ها، ارائه راه‌حل های مناسب و ارتباط بیشتر شهرداری‌ها با قوای سه‌گانه و پیگیری امور صنفی آنان است.

صادقی اضافه شدن شورای‌عالی‌استان‌ها به ترکیب پنج مجمع مؤثر و مهم ملی مرتبط با مدیریت شهری را یکی دیگر از مصوبات فصل مدیریت شهری در برنامه هفتم اعلام کرد و افزود: طبق این مصوبه، رئیس یا عضو منتخب شورای عالی استان‌ها به عنوان عضو ناظر به ترکیب شورای عالی معماری و شهرسازی، شورای اجتماعی کشور، شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری، شورای عالی محیط زیست و شورای عالی حمل و نقل و ایمنی اضافه می‌شود و همچنین رؤسای شورای اسلامی استان و شهرستان به ترتیب به عنوان عضو ناظر در ترکیب شورای برنامه‌ریزی استان و کمیته برنامه ریزی شهرستان اضافه می‌شوند.

رییس دبیرخانه شورای‌عالی استان‌ها همچنین تصریح کرد: بر اساس مصوبات کمیسیون تلفیق، دولت موظف است کمیسیون ویژه‌ای با مسئولیت معاون اول رئیس جمهور و عضویت دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط، رئیس شورای عالی استانها، دبیر اتحادیه شهرداران کل کشور و یک نفر از اعضای کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر تشکیل دهد تا امور محلی و حاکمیتی و تصدی‌های قابل واگذاری به شهرداری‌ها و شوراها را به نحوی که موجب انسجام و کارامدی نظام مدیریت شهری و تسهیل در ارائه خدمات عمومی و شهری به شهروندان و کاهش هرینه های عمومی شود، ظرف مدت ۶ ماه احصاء، تدوین و به تصویب هیات وزیران برساند.

وی یکی دیگر از مصوبات فصل مدیریت شهری را تکلیف دولت به واگذاری اوراق صرفه‌جویی انرژی و اوراق اسلامی متناسب با طرح های توسعه حمل و نقل عمومی شهری و خرید و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی شهری اعلام کرد و افزود: بر این اساس وزارت کشور مکلف است به صورت سالانه نسبت به تسویه حساب اوراق با تضمین پنجاه درصد دولت و پنجاه درصد شهرداری‌ها اقدام کنند.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4673 توسط admin و در روز شنبه 18 شهریور 1402 ساعت ۱۴:۵۶:۵۷
© Copyright 2023 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 4670
۱۸ / ۶ / ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸

مدیر عامل سازمان آتشنشانی تهران :؛

راه‌اندازی ایستگاه ویژه آواربرداری مرکزی در تهران

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: ایستگاه ویژه آواربرداری مرکزی امسال در تهران به بهره‌برداری می‌رسد.؛

قدرت اله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: ایستگاه ویژه آواربرداری مرکزی امسال افتتاح خواهد شد تا چنانچه در هر گوشه‌ای از تهران یا کشور اتفاقی رخ داد، به صورت تخصصی ورود کنیم.

وی افزود: سعی می‌کنیم در خاک‌برداری های تهران شرکت کنیم تا تجربه بیشتری برای حوادث احتمالی کسب کنیم. این بخش برای اولین بار در کشور راه‌اندازی می‌شود و در حال جذب نیروی متخصص در این بخش هستیم.

محمدی با اشاره به اینکه ایستگاه ویژه آواربرداری مرکزی برای اولین بار در کشور در پایتخت افتتاح می شود، گفت: به میزانی که نیاز باشد، نیروی متخصص جذب خواهیم کرد.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4670 توسط admin و در روز شنبه 18 شهریور 1402 ساعت ۱۴:۴۸:۰۱
© Copyright 2023 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 4668
۱۶ / ۶ / ۱۴۰۲ - ۸:۴۷

معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد:؛

به‌رغم برجای ماندن مشکلات حوزه نوسازی مسکن از جمله هزینه بالای بیمه پروانه‌های ساختمانی و عدم همکاری برخی بانک‌ها صدور پروانه در ۲۷ شهر بیش از ۱۴۲ درصدرشد داشته است

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته صدور مجوز‌های ساخت و ساز تا به امروز رشد ۱۴۲ درصدی در ۲۷ شهر داشته است.؛

محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: تا به امروز حداقل 15هزار واحد مسکونی از طریق نهضت ملی مسکن به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند و در بخش تسهیلات ارزان قیمت ویژه نوسازی بالغ بر 17هزار و 500 واحد مسکونی تسهیلات خود را دریافت کرده‌اند و برخی از متقاضیان به دلیل مشکلات شخصی امکان دریافت نداشته‌اند و مابقی هم در نوبت هستند که در قرارداد جدید پرداخت می‌شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران تاکید کرد: سیاست اصلی شرکت، حمایت از بخش نوسازی مسکن و کاهش بناهای ناپایدار بوده از سوی دیگر ضمن تأمین این هدف تمرکز خود بر حوزه ساخت قرار داد تا به ساخت یک میلیون واحد مسکونی با استفاده از ظرفیت مازاد بافت‌های فرسوده نزدیک شویم.

او بیان کرد: به‌رغم مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد از جمله هزینه بیمه پروانه‌های ساختمانی و عدم همکاری برخی بانک‌ها باز هم شاهد رشد صدور پروانه‌های ساختمانی در کشور هستیم.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهارکرد: طبق آخرین آماری که اعلام شد در 27 شهر شاهد رشد پروانه‌های ساختمانی بوده‌ایم و صدور مجوزهای ساخت و ساز 142 درصد رشد داشته است.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4668 توسط admin و در روز پنجشنبه 16 شهریور 1402 ساعت ۰۸:۴۷:۵۷
© Copyright 2023 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 4663
۱۳ / ۶ / ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۹

مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران :؛

شهرداری ها می توانند بسته‌های تشویقی متناسب با محلات ناکارآمد خود را تدوین و در کمیسیون ماده پنج استان به تصویب برسانند / تشکیل حلقه‌های میانی در محلات فرسوده توسط شهرداری‌ها صورت می‌گیرد

نشست «ارایه گزارش و پاسخ به سوالات با موضوع سیاست‌ها و ضوابط تشویقی کالبدی متضمن نوسازی محله‌ای در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری و تشریح ساختار راه‌اندازی حلقه‌های میانی و اقدامات انجام شده بویژه در استان خراسان جنوبی» برگزار شد.؛

به گزارش بازآفرینی این نشست با حضور تعدادی از مدیران، کارشناسان شرکت بازآفرینی شهری ایران و کارشناسان و مدیران استانداری‌ها، راه شهرسازی و شهرداری‌های شهرهای زیرمجموعه دبیرخانه جمع‌آوری و ترویج تجربیات برتر بازآفرینی شهری منطقه 5 کشور ‌(خراسان رضوی- جنوبی-شمالی- سیستان و بلوچستان- کرمان و یزد) به صورت مجازی برگزار شد.

در این نشست سعید اسدی مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهارکرد: دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی بر اساس شرح وظایف سازمانی،  این نشست را به منظور تسریع در روند نوسازی پروژه‌های بازآفرینی شهری و تشکیل حلقه‌های میانی در سطح محلات فرسوده شهرهای دبیرخانه جمع‌آوری و ترویج تجربیات برتر بازآفرینی شهری منطقه5 کشور برگزار کرده است.

او یکی از ارکان مهم نوسازی بافت‌های فرسوده را حلقه‌های میانی و واسط دانست و در ادامه گفت: منظور از حلقه‌های میانی، گروه‌های مستعد در محله هستند که حاضرند به منظور ارتقای کیفیت ساکنان محلات هدف به صورت داوطلبانه نقش واسط بین مردم و دولت را ایفا کنند. این حلقه ها بر اساس دستور العمل تهیه شده  توسط شهرداریها در محلات هدف بازآفرینی شهری راه اندازی خواهند شد.

مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران‌، افزود: در تلاش هستیم تا نوسازی بافت‌های فرسوده با آموزش‌های لازم در رابطه با ارایه بسته‌های تشویقی نوسازی، از طریق این حلقه‌ها شتاب بیشتری به خود بگیرد.

اسدی گفت: با توجه به ظرفیت‌هایی که در مصوبه ۱۹ بندی مصوب شورای عالی شهرسازی و معماری و ابلاغی وزیر راه و شهرسازی وجود دارد، شهرداران می توانند بسته‌های تشویقی متناسب با محلات و مناطق فرسوده خود را تدوین و در کمیسیون ماده 5 استان به تصویب برسانند.

در این نشست همچنین مهدی برزویی رئیس دبیرخانه جمع‌آوری و ترویج تجربیات برتر بازآفرینی شهری منطقه 5 کشور، گفت: سیاست‌های نوسازی مسکن در بافت فرسوده و تشکیل حلقه‌های میانی به شهرداری ها اعلام شده است و شهرها موظف به انجام تکالیف خود در این موضوعات شده‌اند، بنابراین لازم است اقدامات خود را در اجرای این سیاست‌ها اعلام و مشکلات احتمالی را مطرح کنند.

گفتنی است از جمله تصمیمات اتخاذ شده در این نشست تشکیل هیات‌های اندیشه‌ورز در استان و کمک به ایجاد حلقه‌های میانی بود و همچنین مقرر شد ارتباطات شهرها با شهرهای موفق در اجرای سیاست‌ها در قالب تورهای بازآفرینی انجام گیرد.

در ادامه شهرداران دبیرخانه جمع‌آوری و ترویج تجربیات برتر بازآفرینی شهری منطقه 5 کشور، زهرا اسکندری مشاور شرکت و برخی از کارشناسان شرکت بازآفرینی شهری ایران به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

ثبت شده در سایت پایگاه خبری بازآفرینی طی شماره 4663 توسط admin و در روز دوشنبه 13 شهریور 1402 ساعت ۱۳:۳۹:۳۹
© Copyright 2023 https://bazafarini.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر