استاندار آذربایجان شرقی : قریب به نیم میلیون نفر از جمعیت شهر تبریز حاشیه نشین یا ساکن بافتهای فرسوده هستند / تبریز، شهری کهن است، اما نباید کهنه بماند
استاندار آذربایجان شرقی خرّم با تاکید بر اینکه تبریز، شهری کهن است، اما نباید کهنه باشد، افزود: 450 هزار نفر از مردم این شهر در مناطق حاشیهای و بافتهای فرسوده ساکن هستند و انتظار دارند که اتفاق چشمگیری برای نوسازی این مناطق بیفتد. عابدین خرّم، پنجشنبه، 29 دیماه، در جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان، طرح
استاندار آذربایجان شرقی خرّم با تاکید بر اینکه تبریز، شهری کهن است، اما نباید کهنه باشد، افزود: 450 هزار نفر از مردم این شهر در مناطق حاشیهای و بافتهای فرسوده ساکن هستند و انتظار دارند که اتفاق چشمگیری برای نوسازی این مناطق بیفتد.
عابدین خرّم، پنجشنبه، 29 دیماه، در جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان، طرح نهضت ملی مسکن را فرصت مناسبی برای نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری عنوان کرد و گفت: کارهای ارزشمندی در این حوزه در کلانشهر تبریز شروع شده و همه دستگاهها باید کمک کنند تا تغییر و تحول چشمگیری را در این زمینه شاهد باشیم.
وی با اشاره به اینکه 9 شهر استان نیاز به اقدام اساسی در حوزه بازآفرینی دارند، افزود: در صورتی که نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری از زمان تصویب قانون مربوط به آن در سال 1389 اجرا میشد، امروز مشکلات بخش قابل توجهی از شهروندان ساکن در این مناطق حل شده بود.
وی تاکید کرد: امروز مهمترین کار در این حوزه، جلوگیری از افزایش بافتهای ناکارآمد و در کنار آن تلاش برای نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد موجود است.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه نگاه دولت سیزدهم مبنی بر عدالت اجتماعی، ضرورت توانمندسازی و ارتقای سطح زندگی مردم در مناطق حاشیهنشین و بافتهای فرسوده را دوچندان میکند، افزود: امروز همکاری گستردهای در سطح استان راه افتاده و شهرداریها و نهادهای حمایتی تلاش میکنند تا به وضعیت این مناطق سامان ببخشند.
وی با تاکید بر استفاده از بستههای تشویقی دولت برای نوسازی بافتهای فرسوده شهری، از دبیرخانه ستاد بازآفرینی استان خواست تا عملکرد شهرداریها در استفاده از این مشوقها را رصد و گزارش کند.
خرّم با تاکید بر اینکه تبریز، شهری کهن است، اما نباید کهنه باشد، افزود: 450 هزار نفر از مردم این شهر در مناطق حاشیهای و بافتهای فرسوده ساکن هستند و انتظار دارند که اتفاق چشمگیری برای نوسازی این مناطق بیفتد.
وی ادامه داد: شهرداری تبریز با یک نگاه جهادی در این حوزه فعال است و کارهای ارزشمندی را شروع کرده و همه دستگاهها باید کمک کنند تا بتوانیم تغییر و تحول مثبتی را در این حوزه ایجاد کنیم.
استاندار آذربایجان شرقی خواستار افزایش اختیارات استان در حوزه بازآفرینی شهری شد و گفت: بهصورت جدی به دنبال نوسازی بافتهای فرسوده و احیای بافتهای تاریخی هستیم و امیدواریم با حمایت وزارت راه و شهرسازی، همکاری و همافزایی همه دستگاهها و استفاده از امتیازهای طرح نهضت ملی مسکن و مشوقهای قانونی، به گشایشهای خوبی در این زمینه برسیم.
برچسب ها :آذربایجان شرقی ، استاندار آذربایجان شرقی ، باز آفرینی ، بازآفرینی ، بازآفرینی شهری ، بازآفرینی شهری پایدار ، بازافرینی ، باززندهسازی ، بازسازی ، بافت تاریخی ، بافت فرسوده ، بافت ناکارآمد ، بهسازی ، تبریز ، تسهیلات ، تسهیلات بافت فرسوده ، خرم ، دکتر آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ، زین العابدین خرم ، شهرداری تبریز ، شورای شهر تبریز ، عابدین خرم ، مدیر عامل سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری تبریز ، نوسازی ، وام ، وام ساخت ، وام فرسوده ، وام نوسازی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0