مدیرکل راه و شهرسازی کرمان: یک چهارم جمعیت شهر کرمان ساکن بافت فرسوده است/ساخت مرکز بهداشت ؛ خانه محله و مدرسه در سکونت گاه های غیررسمی استان
مهمترین فعالیت سال جاری، تکمیل پروژههایی است که در سالهای گذشته تعریف شده و در مجموع امسال 14 پروژه در حوزه بازآفرینی شهری در کرمان اجرا میشود. علی حاجیزاده مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان گفت: مهمترین برنامه سال جاری، تکمیل پروژههایی است که در سالهای گذشته تعریف شده اما به دلیل تورم موجود، تامین
مهمترین فعالیت سال جاری، تکمیل پروژههایی است که در سالهای گذشته تعریف شده و در مجموع امسال 14 پروژه در حوزه بازآفرینی شهری در کرمان اجرا میشود.
علی حاجیزاده مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان گفت: مهمترین برنامه سال جاری، تکمیل پروژههایی است که در سالهای گذشته تعریف شده اما به دلیل تورم موجود، تامین هزینههای این پروژهها زمان زیادی طول میکشد، در مجموع امسال 14 پروژه در حوزه بازآفرینی شهری در کرمان اجرا میشود.
او به مهمترین پروژههای بازآفرینی شهری کرمان اشاره کرد و گفت: احداث مرکز بهداشت شهید صیاد شیرازی که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در حال انجام است، ساخت خانه محله در شهرک صنعتی کرمان که پیشرفت 75 درصدی دارد، ساخت مدرسه 12 کلاسه در محله الهآباد کرمان و احداث سوله ورزشی در محله قمربنیهاشم از جمله مهمترین پروژههای بازآفرینی شهری در کرمان به شمار میروند.
به گزارش شرکت بازآفرینی شهری ایران : مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان یکی دیگر از فعالیتهای انجام شده را توانمندسازی ساکنان سکونتگاههای غیررسمی برشمرد و گفت: سال گذشته با همکاری سازمان فنی و حرفهای 6 دوره آموزشی جهت توانمندسازی ساکنان این سکونتگاهها برگزار کردیم و تا پایان هفته نیز یک قرارداد 50 میلیون تومانی با سازمان فنی و حرفهای برای برگزاری 6 دوره آموزشی دیگر در سال جاری منعقد خواهیم کرد، او با اشاره به فعالیتهای انجام شده در خصوص نوسازی بافتهای فرسوده اظهار کرد: شرکت بازآفرینی شهری ایران در استان کرمان زمینی ندارد تا بتواند مستقیما برای احداث مسکن ملی ورود پیدا کند اما ارایه تسهیلات بانکی به متقاضیان و نیز تشویق شهروندان به نوسازی بافتهای فرسوده به طور گستردهای انجام میشود. سال گذشته 203 متقاضی برای دریافت تسهیلات نوسازی به بانک عامل معرفی شدند، سال 98 نیز 481 واحد، سال 97، 375 واحد و در سال 96 نیز 828 واحد به بانکهای عامل معرفی شدند. همچنین ارایه تسهیلات به مسکن اولیها از سال 88 تا امروز حدد 510 نفر بوده است.
حاجیزاده یکی از مهمترین فعالیتهای شرکت بازآفرینی شهری ایران را تامین قیر سکونتگاههای غیررسمی برشمرد و عنوان کرد: سال گذشته به کل استان کرمان 3 هزار و 21 تن قیر تحویل شد که با همکاری شهرداریهای کرمان و بم کار آسفالت معابر را دنبال می کنیم و امیدوارم این کار ادامهدار باشد.
او با اشاره به این که شهر کرمان 13 هزار و 16 هکتار مساحت دارد، گفت: از این میزان هزار و 589 هکتار بافت فرسوده است، یعنی حدود 12 درصد شهر کرمان را بافت فرسوده تشکیل میدهد. همچنین جمعیت کل شهر کرمان حدود 700 هزار نفر است که از این تعداد 130 هزار نفر (حدود 24 درصد) در بافتهای فرسوده زندگی میکنند.
حاجی زاده در خصوص سکونتگاههای غیررسمی شهرکرمان نیز توضیح داد: مجموع سکونتگاههای غیررسمی کرمان 816 هکتار است که شامل محلههای الهآباد، صیاد شیرازی، شهرک صنعتی و قمر بنی هاشم میشود و بیش از 33 هزار نفر در این سکونتگاهها زندگی میکنند.
او با بیان این که در مجموع استان کرمان 67 هزار و 510 هکتار مساحت دارد که شامل کرمان، رفسنجان، سیرجان، جیرفت، بم و سایر شهرها میشود، گفت: از این میزان 6 هزار و 223 هکتار آن بافت فرسوده و 4 هزار و 846 هکتار نیز سکونتگاه غیررسمی است.
برچسب ها :استان کرمان ، الهآباد ، بارآفرینی ، بازآفرینی ، بازآفرینی شهری ، بازآفرینی شهری پایدار ، بازافرینی ، بم ، جیرفت ، حاجی زاده ، راه و شهرسازی کرمان ، رفسنجان ، سکونتگاههای غیررسمی ، سیرجان ، شرکت بازآفرینی شهری ایران ، شهربم ، شهرستان بم ، شهرک صنعتی ، صیاد شیرازی ، علی حاجیزاده ، قمر بنی هاشم ، مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان ، کرمان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0