مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران :
شهرداری ها می توانند بستههای تشویقی متناسب با محلات ناکارآمد خود را تدوین و در کمیسیون ماده پنج استان به تصویب برسانند / تشکیل حلقههای میانی در محلات فرسوده توسط شهرداریها صورت میگیرد
به گزارش بازآفرینی این نشست با حضور تعدادی از مدیران، کارشناسان شرکت بازآفرینی شهری ایران و کارشناسان و مدیران استانداریها، راه شهرسازی و شهرداریهای شهرهای زیرمجموعه دبیرخانه جمعآوری و ترویج تجربیات برتر بازآفرینی شهری منطقه 5 کشور (خراسان رضوی- جنوبی-شمالی- سیستان و بلوچستان- کرمان و یزد) به صورت مجازی برگزار شد.
در این نشست سعید اسدی مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهارکرد: دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی بر اساس شرح وظایف سازمانی، این نشست را به منظور تسریع در روند نوسازی پروژههای بازآفرینی شهری و تشکیل حلقههای میانی در سطح محلات فرسوده شهرهای دبیرخانه جمعآوری و ترویج تجربیات برتر بازآفرینی شهری منطقه5 کشور برگزار کرده است.
او یکی از ارکان مهم نوسازی بافتهای فرسوده را حلقههای میانی و واسط دانست و در ادامه گفت: منظور از حلقههای میانی، گروههای مستعد در محله هستند که حاضرند به منظور ارتقای کیفیت ساکنان محلات هدف به صورت داوطلبانه نقش واسط بین مردم و دولت را ایفا کنند. این حلقه ها بر اساس دستور العمل تهیه شده توسط شهرداریها در محلات هدف بازآفرینی شهری راه اندازی خواهند شد.
مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران، افزود: در تلاش هستیم تا نوسازی بافتهای فرسوده با آموزشهای لازم در رابطه با ارایه بستههای تشویقی نوسازی، از طریق این حلقهها شتاب بیشتری به خود بگیرد.
اسدی گفت: با توجه به ظرفیتهایی که در مصوبه ۱۹ بندی مصوب شورای عالی شهرسازی و معماری و ابلاغی وزیر راه و شهرسازی وجود دارد، شهرداران می توانند بستههای تشویقی متناسب با محلات و مناطق فرسوده خود را تدوین و در کمیسیون ماده 5 استان به تصویب برسانند.
در این نشست همچنین مهدی برزویی رئیس دبیرخانه جمعآوری و ترویج تجربیات برتر بازآفرینی شهری منطقه 5 کشور، گفت: سیاستهای نوسازی مسکن در بافت فرسوده و تشکیل حلقههای میانی به شهرداری ها اعلام شده است و شهرها موظف به انجام تکالیف خود در این موضوعات شدهاند، بنابراین لازم است اقدامات خود را در اجرای این سیاستها اعلام و مشکلات احتمالی را مطرح کنند.
گفتنی است از جمله تصمیمات اتخاذ شده در این نشست تشکیل هیاتهای اندیشهورز در استان و کمک به ایجاد حلقههای میانی بود و همچنین مقرر شد ارتباطات شهرها با شهرهای موفق در اجرای سیاستها در قالب تورهای بازآفرینی انجام گیرد.
در ادامه شهرداران دبیرخانه جمعآوری و ترویج تجربیات برتر بازآفرینی شهری منطقه 5 کشور، زهرا اسکندری مشاور شرکت و برخی از کارشناسان شرکت بازآفرینی شهری ایران به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
برچسب ها :باز آفرینی ، بازآفرینی ، بازآفرینی شهری ، بازآفرینی شهری پایدار ، بازافرینی ، باززندهسازی ، بازسازی ، بافت تاریخی ، دکتر آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ، سعید اسدی ، سعید اسدی مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران ، مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0