رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور: بیش از ۱۴۰۰ شهر و ۳۸ هزار روستا در کشور داریم که هر کدام موزه هایی بدون ثبت هستند
به گزارش بازآفرینی ، مهدی جمالی نژاد روز چهارشنبه در تماس ویدئو کنفرانسی با اجلاس ملی سازندگان حرفه ای مسکن و ساختمان در یزد افزود: نداشتن سبک معماری دغدغهای است که از دهه هشتاد تاکنون مطرح است؛ باید شهر و ساختمانهایی داشته باشیم که آسایش و آرامش داشته باشد و شهر ایرانی اسلامی باید اینگونه
به گزارش بازآفرینی ، مهدی جمالی نژاد روز چهارشنبه در تماس ویدئو کنفرانسی با اجلاس ملی سازندگان حرفه ای مسکن و ساختمان در یزد افزود: نداشتن سبک معماری دغدغهای است که از دهه هشتاد تاکنون مطرح است؛ باید شهر و ساختمانهایی داشته باشیم که آسایش و آرامش داشته باشد و شهر ایرانی اسلامی باید اینگونه باشد.
وی ادامه داد: واژه ها باید همه جانبه نگر و همه موارد را در نظر بگیرد و طرح هایی که تهیه می شود ، حیا و تواضع و احساس امنیت و تبادل و توکل دیده شده و در نظر گرفته شود و شهرهای دانایی محور، تاب آور ، خلاق و محیط زیستی، مصداق همین طراحی و نمونه بارز شهرهای ایرانی اسلامی است.
رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور گفت: باید معماری ما هم در این حوزه فعال شود و مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی هم بر معماری ایرانی اسلامی تاکید دارد اما متاسفانه با وجود همه این تمهیدات در عمل چیزی حادث نشده است.
جمالی نژاد افزود: در توسعه شهرها باید بازاندیشی، بازخواهی و باز آفرینی همراه با هم مد نظر قرار گیرد و هر کجا عملکرد اجتماعی دارد باید ترمیم شود و نگاه مردمی بیشتری داشته باشیم و فقط نگاه حاکمیتی نباشد.
معاون عمرانی وزیر کشور با بیان اینکه بازآفرینی شهرها باید جدی گرفته شود یادآور شد: بیش از ۱۴۰۰ شهر و ۳۸ هزار دهیاری در کشور داریم که هر کدام موزه های بدون ثبت هستند و هر کدام شاخص خود را دارند و اگر بخواهیم مسکن را پویا کنیم باید با نگاه به این داشته ها انجام شود و توسعه متوازن و عادلانه خدمات در مسکن ملی باید همزمان با همه کشور انجام گیرد .
جمالی نژاد ادامه داد: صنعت ساختمان در ارتباط با ۳۰۰ شغل است و می تواند در موارد اجتماعی بسیار موثر باشد و ساخت مسکن در حوزه اجتماعی می تواند ثمرات بسیار مثبتی را داشته باشد .
وی افزود: چون قرار است پهنه های جدیدی را در مسکن ملی داشته باشیم باید این واحدها بر اساس توجه به نقاط بلاخیز و از جهت مانایی و پایایی ساخته شود و البته در کنار همه این موارد باید توزیع متوازن ساخت و سازها نیز در نظر گرفته شود و این ساخت و ساز در روستاها هم انجام شود.
معاون عمرانی وزیر کشور ادامه داد: در ساخت و سازهای مسکن ملی باید به سمتی حرکت کنیم که بر اساس فرهنگ ایرانی اسلامی باشد و افزایش جمعیت نیز متوازن انجام شود و فقط متمرکز به نقاط مرکزی استان و شهرستانها نشود و در همه نقاط این مسکن ها ساخته شود .
جمالی نژاد اظهار داشت : فعالیت های انجام شده استان یزد در این زمینه می تواند الگویی برای سایر نقاط کشور باشد ؛ یزدی ها خلاق و مبتکر و فرهنگ ساز و تمدن ساز هستند و ایده های خلاقانه و نوآورانه داشتند و امیدواریم این اجلاس نیز نقطه عطفی برای ساخت و ساز و برنامه ریزی شهری باشد.
برچسب ها :اجلاس سازندگان مسکن ، باز آفرینی ، بازآفرینی ، بازآفرینی شهری ، بازآفرینی شهری پایدار ، بازافرینی ، باززندهسازی ، بازسازی ، بافت تاریخی ، بافت فرسوده ، بافت ناکارآمد ، بهسازی ، تسهیلات ، تسهیلات بافت فرسوده ، تولید مسکن ، جمالی نژاد ، روستا ، سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور ، سازمان شهرداریها ، شهر ، قرارگاه تولید مسکن ، مسکن ، مهدی جمالی نژاد ، نوسازی ، وام ، وام بافت فرسوده ، وام ساخت ، وام فرسوده ، وام نوسازی ، یزد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0