کد خبر : 2963
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ آبان ۱۴۰۰ - ۹:۱۷

تصویب اسناد توسعه 420 محله ناکارآمد در خراسان رضوی/معاون استاندار: 30درصد از همه اعتبارات سالانه دستگاه ها بایستی در محلات هدف هزینه شود

تصویب اسناد توسعه 420 محله ناکارآمد در خراسان رضوی/معاون استاندار: 30درصد از همه اعتبارات سالانه دستگاه ها بایستی در محلات هدف هزینه شود

به گزارش بازآفرینی به نقل از استانداری خراسان رضوی سیدکمال الدین میرجعفریان در چهارمین جلسه ستاد بازآفرینی پایدار محلات هدف استان، به‌روزرسانی محدوده محلات مصوب موجود ناکارآمد شهری، تدقیق حدود آنها و شناسایی نقاط جدید ناکارآمد شهری مشهد را از ضروریات برنامه ریزی شهری دانسته و مدیریت شهری را به انجام مطالعات جدید توسط مشاوران

به گزارش بازآفرینی به نقل از استانداری خراسان رضوی سیدکمال الدین میرجعفریان در چهارمین جلسه ستاد بازآفرینی پایدار محلات هدف استان، به‌روزرسانی محدوده محلات مصوب موجود ناکارآمد شهری، تدقیق حدود آنها و شناسایی نقاط جدید ناکارآمد شهری مشهد را از ضروریات برنامه ریزی شهری دانسته و مدیریت شهری را به انجام مطالعات جدید توسط مشاوران ذیصلاح فراخواند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی همچنین توجه به جنبه‌های توسعه اجتماعی، اقتصادی، کالبدی و فرهنگی را در این جلسه مورد تاکید قرار داده و گفت: باید همه دستگاه‌های اجرایی، حاکمیتی و نظارتی بیش از پیش به وظایف خود در قبال این محلات واقف بوده و تلاش مضاعفی را برای اجرای وظایف معمول داشته باشند.
وی تاکید کرد: تعهدات همه نهادها برای تخصیص ۳۰ درصد از همه اعتبارات سالانه خود، به منظور اجرای طرح‌ها و برنامه‌ها ویژه محلات مصوب ناکارآمد شهری، باید محقق شود. در این راستا سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و فرمانداران به عنوان متولیان باید این امر را مورد توجه قرار داده و اجرای آن را مطالبه نمایند.
میرجعفریان با یادآوری اینکه مدیریت استانی در سال گذشته توجه ویژه‌ای را به مشکلات حاشیه شهر معطوف داشته است، گفت: این رویه حتی در سفرهای شهرستانی دنبال شد تا تصمیمات اجرایی برای کاهش معضلات این پهنه‌ها اتخاذ شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی، همچنین به هماهنگی برنامه‌های بازآفرینی شهری با طرح‌های بالادستی مخصوصاً طرح تفصیلی شهری اشاره کرد و افزود: متولیان تهیه برنامه‌ها سعی بر رعایت راهبردها در چهارچوب اسناد بالادستی، به ویژه تطبیق اسناد توسعه محلات با این طرح‌ها نمایند.
وی ابلاغ قانون جهش تولید مسکن و اعلام سهم استان برای تولید ۹۳ هزار واحد مسکونی، توجه به ظرفیتهای موجود در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری و ضروریات بهسازی، نوسازی و مقارم سازی بافت های نامطلوب این مناطق با استفاده از این قانون را از مهمترین برنامه‌های استان دانست و خاطرنشان کرد: درصد چشمگیری از این سهمیه باید در محلات هدف برنامه ریزی و اجرایی گردد.
در این نشست پنج سند توسعه محله شامل ۴۲۰ پروژه مشروط به تایید دستگاه‌های مربوطه و کمیسیون ماده ۵ به تصویب رسید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.