انتقاد عضو شورای شهر اصفهان از وضعیت پیاده راه چهارباغ/در سال ۹۶ پروژه پیاده راه سازی چهارباغ به اتمام رسیده اما همچنان تا فرهنگی شدن این پیادهراه راه زیادی داریم
به گزارش بازآفرینی رسول میرباقری امروز _یکشنبه هفدهم مهرماه_ در نطق میان دستور پنجاه و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر با اشاره به پیوست فرهنگی، گفت: هنوز بعد از ۴۰ سال پروژهها در شهر اصفهان پیوست فرهنگی ندارد. زمانی که پارک و باغ بانوان یا ساختمانی میسازیم، تنها به مسائل عمرانی آن توجه داریم،
به گزارش بازآفرینی رسول میرباقری امروز _یکشنبه هفدهم مهرماه_ در نطق میان دستور پنجاه و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر با اشاره به پیوست فرهنگی، گفت: هنوز بعد از ۴۰ سال پروژهها در شهر اصفهان پیوست فرهنگی ندارد. زمانی که پارک و باغ بانوان یا ساختمانی میسازیم، تنها به مسائل عمرانی آن توجه داریم، اما به فکر پیوستهای فرهنگی نیستیم.
رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: گذرهای فرهنگی در یک کشور نمایشگر فرهنگ، تاریخ، هویت و قدمت آن کشور هستند، اما در شهر ما چهارباغ عباسی پیشینه تاریخی خود را نشان میدهد، اما از نشان دادن فرهنگ ایرانی اسلامی در احداث اولیه آن در عهد صفوی و با هدایت و برنامهریزی شیخ بهایی به معنای واقعی ناتوان بوده است. تنها توانستهایم به سبک تاریخی آن توجه کنیم.
وی افزود: در سال ۹۶ پروژه پیاده راه سازی چهارباغ به اتمام رسید اما همچنان تا فرهنگی شدن این پیادهراه راه زیادی مانده است.
میرباقری گفت: جامعهپذیری، استفاده بهینه از مکان و انجام فعالیتهای متعدد و متناسب با اهداف فرهنگی و اجتماعی، دسترسی مناسب و راحتی و آرامش از مواردی است که برای پیادهراه اهمیت دارد، اما اتفاقاتی که در این محور رخ میدهد به جای اینکه برخواسته از هویت اصلی فعالیتهای اجتماعی باشد بیشتر ناشی از فعالیتهای وارداتی است. تعدد فستفودها، قهوهخانهها و برنامههایی که زیبنده گذرگاه فرهنگی شهر اصفهان نیست را شاهد هستیم.
وی خاطرنشان کرد: این شرایط در عمل با به وجود آوردن فضای خاص سبب استفاده نکردن برخی شهروندان اصیل و خانوادههای مؤمن شده است و همین خلأ در تشدید مشکلات فرهنگی اجتماعی بیش از پیش مؤثر بوده است.
رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: اگر چه در رویکرد جدید مدیریت شهری با صدور مجوز برگزاری برخی برنامههای فرهنگی و خانواده محور نسبت به تغییر فضا اقدام شده، اما دستیابی به اهداف پیادهراه فرهنگی بر اساس استانداردها و تعاریف جهانی که چهارباغ را به محوری برای سبک زندگی اصیل ایرانی اسلامی تبدیل کند، نیازمند بررسی، مطالعه و برنامهریزی کوتاه، بلند و میان مدت است.
وی تصریح کرد: وقتی قرار است طرحی در اصفهان اجرا شود، در کنار طراحی سازه و تأسیسات، پیوست فرهنگی نیز باید دیده شود.
میرباقری با بیان اینکه قرارگاه مسکن و بازآفرینی شهرداری از ابتدای سال شکل گرفته است، گفت: مسئول این قرارگاه شخص شهردار است که جلسات این قرارگاه ۱۵ روز یک بار در مناطق پانزدهگانه تشکیل میشود.
وی گفت: ۱۵ قرارگاه نیز به ریاست شهرداران مناطق شکل گرفته و اتفاقی که در این هشت ماه در حوزه بازآفرینی رخ داده است، قابل مقایسه با ۴۰ سال گذشته نیست.
رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: در این زمینه جلسات مکرری در کمیسیون شهرسازی داشتیم، هفته قبل این کمیسیون با همین موضوع با معاونت عمرانی استاندار و مدیرکل راه و شهرسازی و معاون عمرانی فرمانداری و اعضای کمیسیون و شهرداری تشکیل و پنج منطقه طرحهای خود را ارائه کردند.
وی اظهار کرد: رفع مشکلات مردم در سرای ۱۰ در حد شعار نباشد و مسئولان سریعتر به رفع دغدغههای مردم بپردازند.
برچسب ها :اصفهان ، باز آفرینی ، بازآفرینی ، بازآفرینی اصفهان ، بازآفرینی شهری ، بازآفرینی شهری پایدار ، بازافرینی ، باززندهسازی ، بازسازی ، بافت تاریخی ، بافت فرسوده ، بافت ناکارآمد ، بهسازی ، تاریخی ، تسهیلات ، دکتر آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ، شهراصفهان ، وام بافت فرسوده ، وام ساخت ، وام فرسوده ، وام نوسازی ، پیاده راه ، چهارباغ ، چهارباغ اصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0